Site logo

CLUB CROAZIERE


NAVIGATI IN MAREA MEDITERANA CU SUPER-TARIFE DE LA DOAR €269!
croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
  • Nu stiu ce as putea spune despre Marea Mediterana, fiindca desi am navigat prin porturile sale de mai multe ori decat imi pot aminti, nu voi uita niciodata un lucru, si anume ca fiecare port in care am oprit de doua, trei sau chiar patru ori mi-a oferit posibilitatea de a descoperi noi si fascinante locuri. Atat de multa istorie, traditie si frumusete salasluieste pe malurile acestei mari, ce a gazduit unele dintre cele mai avansate si importante culturi ale lumii, incat o viata nu ar fi suficienta pentru a vedea tot ce ascund faimoasele porturi mediteraneene.

    Si daca stam sa ne gandim, suntem extrem de norocosi ca locuim atat de aproape de un rezervor atat de adanc si important de cultura, istorie, arhitectura si traditie. Nu degeaba toate celelalte popoare la est, vest si sud de Europa viseaza sa puna piciorul la Roma, Paris (unde se poate ajunge din oprirea la Le Havre), Atena sau Barcelona. Daca ar fi sa ne gandim doar la Italia, cred ca o viata am putea s-o dedicam descoperirii acestei, din punctul meu de vedere, cele mai frumoase tari ale lumii pentru ca la sfarsitul periplului sa exclamam "mai vreau", fiindca fiecare oras, orasel sau sat este un muzeu in aer liber cu o personalitate atat de distincta si incantatoare.

    Daca ne indreptam privirea si spre Marea Egee sau Adriatica, vom descoperi ca avem insule si atoli care pot face concurenta unora dintre cele mai exotice colturi ale lumii cu plusul unei vaste istorii si culturi ce le confera o dimensiune cu atat mai impozanta si un sarm aparte. Si nu putem uita nici de superbele Insule Canare si incantatoarea Madeira, pe care majoritatea clientilor mei au descris-o drept "cea mai frumoasa oprire; un paradis terestru sau insula care a inspirat filmul Avatar".

    Dumneavoastra unde veti "evada" in urmatoarea perioada? Mediterana va astepta cu porturi usor accesibile si bineinteles cele mai bune tarife! Sunteti pregatiti sa va alegeti urmatoarea croaziera?
    Andrada Munthiu Popescu Director de Comunicare
Stacks Image 104925
Suntem deschisi pentru dumneavoastra:
De Luni pana Vineri de la 10:00 la 18:30
Co-ordonatele noastre GPS:
Longitudine: 44.440338 / Latitudine: 26.117538
Luati legatura cu noi