croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN FILIPINE

steagul belgiei
Portul este situat la o distanta care poate fi parcursa pe jos de orasul Manila, un amestec de culturi si arome care iti ofera o nesfarsita experienta de vizitare. Catedrala Manila, Palatul Coconut, Muzeul National se afle pe lista principalelor atractiilor turistice. In ceea ce priveste transportul, aveti varianta locala, asa numitii Manilenos, localnici dispusi sa va faca turul orasului in schimbul unei sume minimale, dar si varianta taxiurilor, unde este recomandat sa aveti grija ca aparatul de taxare sa fie pornit, deoarece soferii vor incerca sa impuna o suma exorbitanta. De asemenea, sunt organizate excursii la mal ce includ fie vizitarea laturii istorice, fie a laturii moderne a orasului, cat si excursii pe vapor catre insula-fortareata Corregidor. Exista si varianta shoppingului in mall-uri, centre comerciale, bazare sau pieti ce va ofera o gama foarte larga de produse traditionale.
Portul este situat aproape de zona centrala a orasului Romblon, la o distanta de mers pe jos de aceasta. Insula Romblon mai este numita si Insula de marmura datorita depozitelor de marmura ce constituie baza industriei locale. La cativa km de oras se pot gasi plajele Bonbon si Tiamban, iar in largul coastei insulitele Logbon, Alad si Cobrdor, una din ele fiind accesibila chiar mergand pe jos in timpul refluxului. Printre punctele de interes local se regasesc catedrala construita in 1726, fortareata San Andreas si piata mereu agitata.
Este localizat la o distanta de aproximativ 1.5 km de centrul orasului, situat la mijlocul falezei Insulei Palawan. Este renumit pentru fermele de crocodili, raurile subterane si locurile de scufundari. Parcul National al Raului subteran, patrimoniu UNESCO, ofera un peisaj spectacular realizat in calcar carstic datorita raului subteran. Zona ofera un habitat potrivit conservarii biodiversitatii, cu un ecosistem complet de mare si munte care protejeaza padurile, fiind printre cele mai importante aspecte din Asia. Cele mai intalnite mijloace de transport sunt autobuzele sau tricicletele.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti