TOTUL DESPRE PORTURILE DIN FRANTA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
steagul frantei
Portul din Ajaccio este localizat la cheiul Quai L’Herminier chiar langa terminalul pentru feriboturi si portul pescaresc. De la Terminalul de Croaziere puteti foarte usor sa ajungeti pe jos in centrul orasului.
Majoritatea navelor de croaziera docheaza la cheiul Quai Roger Meunier sau Quai Pierre Callet. Ambele cheiuri se afla la mica distanta unul fata de celalalt. Terminalul de croaziera se afla chiar intre ele. Cheiurile se afla la aproximativ 2 - 3 km distanta fata de centrul orasului Le Havre sau de statia de tren. Din Le Havre puteti face o excursie spre Honfleur, Mont Saint Michel sau Paris. Drumul spre Mont Saint Michel sau Paris dureaza aprox. 2.5 - 3 ore cu masina si este recomandabil sa rezervati o excursie optionala pentru a nu risca sa nu va intoarceti in timp la nava.
Marsilia dispune de un port mare de croaziere cu multe terminale si cheiuri. Acestea sunt localizate fie la Môle Leon Gourret (portul Nr. 4) aflat in zona industriala. Nava dumneavoastra de croaziera va doca la o distanta de 8 - 10 km fata de Vechiul Port (Vieux Port) si centrul istoric al Marsiliei. Portul industrial este destul de aglomerat si chiar daca ati putea sa-i parasiti incinta pe jos, distanta este mare. Va recomandam sa luati shuttle-ul navei care va va lasa in zona Portului Vechi.
In Nisa veti doca al unul dintre cheiurile din Portul Lympia. Este un port mic dar aglomerat, avand o mare importanta pentru traficul cu feriboturi, care leaga Nisa de Corsica. Portul de croaziere este localizat in est la distanta de mers pe jos pana la toate atractiile majore ale statiunii. Terminalul de croaziere este gazduit intr-un mare cort. Pentru a ajunge de aici la Cannes sau Monaco puteti fie opta pentru o excursie sau lua mijloace de transport in comun.
Portul din Saint Tropez este prea mic pentru ca navele de croaziera sa poata doca aici, astfel incat ele vor ancora in golf si veti debarca cu ajutorul barcutelor care va vor lasa in apropierea noului port. Portul se afla la mica distanta fata de atractiile majore din Saint Tropez.
Portul din Touloun este prea mic pentru nave de croaziera, astfel incat acestea docheaza pe cealalta parte a golfului in portul La Seyne-sur-Mer aflat la 10 km de centrul orasului. Nave mai mici de croaziera pot doca insa in portul din Touloun, care se afla la mica distanta fata de centrul istoric si majoritatea atractiilor.
Atat portul cat si orasul Villefranche-sur-Mer sunt mici. De aceea navele de croaziera nu pot doca aici. Vaporul dumneavoastra va arunca ancora in golf si de acolo veti cobori cu barci tender. Barcile tender va vor lasa la Port de la Santé aflat chiar in centrul orasului, in apropierea tuturor atractiilor majore. Locatia acestui port este ideala pentru o excursie de-a lungul Coastei de Azur spre locatii precum Nisa, Cannes sau Monaco.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti