TOTUL DESPRE PORTURILE DIN GUADELOUPE

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
DESHAIES
Portul Deshaies este situat pe insula Basse-Terre din Guadalupe. Satucul Deshaies se afla intre munte si mare, iar de-a lungul coastei se gasesc numeroase plaje frumoase. Pentru a ajunge in orasele Pointe-a-Pitre sau Basse-Terre aveti la dispozitie autobuze private sau taxiuri. In rest puteti sa va bucurati de o priveliste minunata si un cocktail la o terasa pe plaja.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 499
INSULA SFINTILOR (ILE DES SAINTS)
Terminalul de croaziera se afla foarte aproape de centrul orasului. Pe strada principala se afla Oficiul de Turism, numeroase magazine, restaurante si cafenele. Puteti vizita Fortul, iar in interiorul acestuia o gradina botanica si un muzeu si plajele din apropiere.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 549
POINTE À PITRE

Terminalul de croaziera se afla la Saint-John Perse, 5 minute de mers pe jos pana in centrul orasului Pointe a Pitre. In interiorul terminalului se gaseste un bar si magazine artizanale.In oras puteti vizita Piata Victoriei, micul port La Darse si muzeele Schoelcher, Saint John Perse si catedrala Saint Pierre, iar in afara lui la o distanta de o ora (dus) cu feribotul se afla Insula Marie - Galante, unde se afla o Chateau Murat care cuprinde o plantatie de zahar si o distilerie de rom.
Ca mijloace de transport in oras puteti folosi autobuzele care conecteaza orasele de toate satele din imprejurimi sau taxiuri.
Pe strazile centrale Frebault, Nozieres, Schoelcher gasiti magazine cu suveniruri si buticuri de lux.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 520
TERRE DE HAUT
Terminalul de croaziera se afla foarte aproape de centrul orasului. Terre de Haut este renumit pentru plajele frumoase, iar cea mai cunoscuta este Plage de Pompierre (Plaja Pompierilor), la care puteti ajunge pe jos din centru, in 15 minute. Recomandarea noastra este snorkelingul pe coasta de sud la Plaja Figuier. Ca mijloace de transport aveti la dispozitie autobuze si taxiuri.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti