TOTUL DESPRE PORTURILE DIN GUATEMALA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
PUERTO QUETZAL
Terminalul de croaziera se afla in Puerto Quetzal.Aici gasiti un muzeu al jadului, vanzatori locali si muzica live. Puerto Quetzal serveste ca port de intrare pentru cei ce vor sa viziteze atractiile acestei minunate tari din America Centrala.
Nu trebuie sa ratati piramidele Maiase, vulcanii sau micile orase coloniale cu oameni prietenosi si obiceiuri ciudate. Fosta capitala, Antigua, este situata intre 3 vulcani, este un oras tipic guatemalez cu strazi colorate pline cu flori, vechi ruine si restaurante sau terase, iar actuala capitala Ciudad de Guatemala ofera o multitudine de locuri de vizitat si lucruri de facut.
Alte atractii turistice o reprezinta Lacul Atitlan, orasul Chichicastenango si Tikal, cel mai impresionat complex de piramide maiase.

Stacks Image 499
SANTO TOMAS DE CASTILLA
Terminalul de croaziera se afla in portul din Santo Tomas de Castilla.In zona de debarcare gasiti o cladire mare cu artizani locali, bijuterii si tricouri, iar in zona portuara sunt reprezentanti ai INGUAT, care furnizeaza informatii turistilor.
Puteti opta pentru o excursie organizata pentru vizitarea imprejurimilor.Cele mai importante puncte de atractie o reprezinta situl arheologic Quirigua cu pietre maiase sculptate, Rio Dulce, lacul Izabal si orasele Puerto Barrios si San Felipe.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti