NAVIGATI PRIN PARADIS IN HAWAII SAU POLINEZIA FRANCEZA

De ce sa va multumiti doar cu un sejur la sol pe insula principala cand puteti naviga prin toate cele patru bijuterii ale Pacificului? Doar cu o croaziera veti putea sa beneficiati de tot rasfatul si luxul unui resort, dar si de avantajul imbatabil al navigarii de la un port la altul – la acelasi tarif precum cel al unei sederi la sol. Si sa ajungeti de la o insula la alta pe mare, in timp ce luati o cina delicioasa, priviti cele mai frumoase apusuri de soare, dansati pe punte sau priviti un spectacol de teatru este cu mult mai placut si economic decat sa zburati de la o insula la alta. Este timpul sa simtiti si dumenavoastra “Spiritul Aloha” combinat cu confortul imbatabil al unei croaziere!

DECOPERITI HAWAII

Hilo este supranumit si “Marea Insula” a Arhipelagului iar cu plajele sale cu nisip negru, padurile tropicale si vulcanii sai aceasta insula este un adevarat paradis. Daca ati dorit sa ajungeti vreodata la cel mai mare munte al planetei, atunci ati docat langa insula potrivita, fiindca aici muntele Mauna Loa se intinde falnic deaspura campurilor cu lava neagra ale Parcului National al Vulcanilor. Nu ratati nici ocazia de a vizita Valea Regilor (Wai’po) care sta izolata in mijlocul bogatelor paduri tropicale ale Marii Insule. Cu o populatie de aproape un milion de locuitori, Honolulu este capitala statului Hawaii, dar si singurul mare oras din arhipelag. Orasul Honolulu si Insula Oahu va ofera o varietate de atractii istorice, culturale si naturale cum ar fi faimoasa plaja Waikiki, Capul Diamant (Diamond Head) sau Pearl Harbour. Nu pierdeti ocazia sa faceti o vizita si Palatului Iolani construit in anul 1882 de catre Regele Kalkaua si care a servit drept resedinta oficiala pentru ultimii regi ai insulei. Treceti si pe la Golful Hanauma, care s-a format dintr-un crater de vulcan si va pune la dispozitie plaje cu un nisip alb-imaculat, carari de catarare cu privelisti extraordinare si un impresionant banc de corali, care gazduieste o bogata viata marina. Maui a ocupat din totdeauna un loc special in inimile hawaiianilor. Marele Rege Kamehameha, care in timpul domniei sale a unit insulele din arhipelag, a ales sa transforme Lahaina in capitala regatului sau. Si nu este de mirare ca el a ales Maui fiindca peisajele si plajele acestei insule sunt cu adevarat superbe. Varful Haleakala, un vulcan inactiv, se ridica la 3,048 de metri deasupra Oceanului Pacific si denumirea lui inseamna “Casa Soarelui” fiindca hawaiianilor le se parea ca soarele rasarea din si apunea in adancurile craterului sau masiv. Nu pierdeti oportunitatea de a vizita Valea Iao a insulei, candva supranumita “Valea Regilor” care este un paradis tropical dominat de “Acul” un monolit vulcanic ce troneaza deasupra vaii. O activitate extrem de populara in Maui este observarea balenelor. Datorita pozitionarii lor intre zidurile ocrotitoare formate de munti, apele de pe coasta de vest si sud a insulei sunt calme si va ofera vizibilitate perfecta pentru a observa balenele cocosate care sunt atrase de apele putin adanci ale zonei.

ANDRADA RECOMANDA: CROAZIERE IN POLINEZIA & SUDUL PACIFICULUI

Descoperiti frumusetea care iti taie rasuflarea din insulele Tahiti, Raiatea sau Moreea. In Samoa plimbati-va prin minunatele piete din Apia unde fete zambitoare va vor iesi in cale sau descoperiti incredibilele stanci vulcanice din Pago Pago. In Polinezia Franceza veti face cunostiinta cu cea mai autentica notiune de paradis care vreodata s-ar putea regasi pe pamant atunci cand veti pune piciorul pe tarmurile din Bora Bora. Munti maiestuosi sculptati de vechi vulcani, o laguna care emana sclipiri si un bogat banc de corali va spun bun venit pe probabil cea mai frumoasa insula din Sudul Pacificului. Descoperiti porturi precum Moorea cu ale sale cascade spectaculoase ori Papeete unde se spune ca Polinezia intalneste ambianta Parisului. O croaziera in Polinezia va va lasa fara cuvinte si va va umple albumul foto cu imagini parca rupte din paginile revistelor de fotografie sau calatorie.