HOLLAND AMERICA LINE - O LINIE PREMIUM CU TRADITIE SI ITINERARII UNICE

Scurta incursiune in istoria liniei Holland America

Holland America a fost infiintata in 1873, sub numele de Netherlands-American Steamship Company si-a inceput activitatea drept o linie de transport pasageri si cargo. Incepand cu anul 1885 Holland America s-a transformat exclusiv intr-o linie de croaziere a carei itinerarii se extindeau in principal intre Olanda si America de Nord. In anul 1989, linia a fost cumparata de catre Carnival Corporation, astfel devenind o linie de croaziere britano-americana, cu sediul in Seattle, USA. Incepand cu anul 2003, navele Holland America au fost introduse intr-un program de imbunatatire continua, fiindu-le adaugate restaurante, lounge-uri, cluburi de noapte, zone speciale pentru copii si adolescenti, workshopuri si alte facilitati.
Datorita facilitatilor si serviciilor oferite, Holland America a fost recunoscuta drept unul dintre liderii incontestabili ai segmentului de croaziera, in cel peste 140 ani de activitate ai sai aceasta ducandu-si pasagerii catre destinatii exotice, oferindu-le in acelasi timp unele dintre cele mai spatioase si confortabile nave, un serviciu premiat, experiente culinare de 5 stele si activitati de divertisment pe placul tuturor.

Evolutia liniei Holland America pana in zilele noastre

In prezent, Holland America Line este recunoscuta drept liderul segmentului premium in industra croazierelor. Flota sa detine 15 vapoare ce calatoresc spre toate cele Sapte Continente, oferind anual peste 500 de croaziere catre 415 porturi din 98 de tari si teritorii, iar de-a lungul istoriei liniei, peste 11 milioane de pasageri au apelat la serviciile sale. Croazierele Holland America includ atat porturi populare, cat si porturi mai putin cunoscute din Caraibe, Alaska, Europa, Mexic, America de Sud, Canalul Panama, Australia, Noua Zeelanda si Asia, dar si voiaje unice in Amazon sau Antarctica.
Compania detine si un lant hotelier in Alaska si Yukon si o insula privata in Caraibe – Half Moon Cay, sau Insula Little San Salvador, unde majoritatea croazierelor in Caraibe fac o oprire de o zi.
Unul dintre lucrurile cele mai atragatoare si deosebite atunci cand vine vorba de ambianta de la bordul navelor este latura artistica a decorului – fiecare nava detinand o colectie de arta in valoare de peste 2 milioane de $USD – si coloristica spatiilor publice. In plus, la bordul navelor inca se pastreaza numeroase traditii, cum ar fi ceaiul de dupa-amiaza, acei gentlemani de ocazie pentru serile dansante si clasicul clopotel pentru a anunta cina. Oferta de servit masa este si ea foarte diversificata, de la conceptul unui restaurant alternativ, sau optiunea care iti permite sa iti creezi singur meniul dintr-o selectie de 20 de varietati culinare, la conceptul clasic de restaurant elegant, cu program strict si rezervari in prealabil. Din punct de vedere al divertismentului, puteti alege intre petreceri cocktail, o seara la discoteca, un film, sau un spectacol in teatrul de la bordul navei.

MS AMSTERDAM

MS EURODAM

MS MAASDAM

NIEUW AMSTERDAM

MS ZUIDERDAM

MS ZAANDAM

MS WESTERDAM

MS VOLENDAM

MS NIEUW STATENDAM

MS KONINGSDAM

MS NOORDAM

MS OOSTERDAM

MS PRINSENDAM

MS ROTTERDAM

MS RYNDAM

MS STATENDAM