TOTUL DESPRE PORTURILE DIN INSULELE VIRGINE

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
FREDERIKSTED - SAINT CROIX
Portul se afla in centrul orasului, iar vapoarele mari de croaziera andocheaza la singurul dig mare al insulei, lung de 465 metri. Exista un chiosc cu informatii turistice si toalete la capatul digului, iar taxiurile si autobuzele ii asteapta pe turisti pe chei pentru a-i transporta in Christiansted pentru shopping, vizitari sau tururi ale insulei, iar tariful perceput este de 16$. St. Croix detine o cultura si o istorie bogata, impreuna cu plaje minunate si activitati recreationale de prima clasa, printre care restaurante, magazine pentru shopping, un cazino, terenuri de golf, centre de scufundari si centre de echitatie. Puteti vizita distileria de rum Cruzan, ce functioneza de peste 300 ani in aceeasi locatie si unde se produce unul dintre cele mai bune rumuri din lume, sau Monumentul national al recifului de corali din Insula Buck, o rezervatie naturala de 880 acri.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 499
SAINT JOHN
Vasele de croaziera nu pot andoca la niciunul dintre digurile din St. John, ci acosteaza in largul coastei golfului Cruz, trimitand pasagerii cu transferuri catre docul National Park Service, cel mai mare dintre cele doua diguri. Cu doua treimi din insula amenajate ca parc national, St. John este cea mai putin dezvoltata si lenta insula dintre cele trei mari insule ale Statelor Unite, Insulele Virgine. Exista doar doua resorturi mari in zona, iar plajele sunt neatinse de hoteluri mari sau de progres. Pentru iubitorii de natura, insula ofera multe trasee montane, de la cele pentru incepatori pana la trasee provocatoare pentru cei experimentati si posibilitatea de a face snorkeling printre recifurile de corali, pestii multicolori si viata subacvatica. Puteti face turul insulei cu taxiul sau puteti inchiria un jeep descoperit, insa aveti grija deoarece se circula pe partea stanga.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 549
SAINT THOMAS
In perioadele aglomerate (ianuarie-martie), vapoarele andocheaza la Havensight, principalul doc pentru vasele de croaziera sau in golful Crown Bay. Docul se afla la 15-20 minute de mers pe jos de oras iar taxiuri se gasesc oricunde, insa in jurul sau este concentrat un adevarat mini-centru, cu este 50 de magazine, multe dintre ele reprezentante ale lantului Charlotte Amalie, libraria Dockside Books, Galeria Gourmet, ce ofera o selectie impresionanta de vinuri si bere caraibiana, un oficiu postal, telefoane publice, cafenele si internet-cafeuri. In apropiere se alfa si portul de agrement Yach Haven Grande Marina, prima zona de shopping si de luat masa deschisa in St. Thomas. Ca variante de activitati aveti drumul de coasta Skyline Drive, de unde puteti admira o priveliste minunata peste port, muntele Mountain Top, cel mai inalt punct de pe insula, Magens Bay, una dintre cele mai frumoase plaje din lume, parcul marin Coral World sau posibilitatea de a face scufundari in Turtle Cove, golful Broastei testoase.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti