TOTUL DESPRE PORTURILE DIN IRLANDA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 3152
COBH (CORK)
Majoritatea navelor de croaziera se opresc in apropiere de centrul Cobh Heritage, dar unele adocheaza la Ringaskiddy sau cele mici chiar in centrul orasului Cork, aflat la 20 de km de Cobh. Pentru a ajunge la Cork, aveti la dispozitie trenul, cu statia de plecare aproape de port.
Cobh este un oras linistit, la baza unui deal, iar in varful acestuia se afla Catedrala St. Coleman, care are un carillon cu 47 de clopote.
Din Cork aveti la dispozitie mai multe variante de excursii organizate spre Kinsale, Middleton, Waterford sau West Cork.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2451
DUBLIN
Navele mari de croaziera andocheaza la Debarcaderul Alexandra, aflat la o distanta de 1.5 km de centrul orasului. Linia de croaziera sau un Consultant Club Croaziere va poate aranja transportul cu un shuttle pana in centru sau puteti merge cu autobuzul 53. Navele mici se opresc pe raul Liffey, aproape de centrul orasului.
Dublin are o arhitectura bogata din secolul 18 cu case in stil georgian. Muzeul National se bucura de o vasta colectie de antichitati din epoca de piatra pana in cea medievala. Mai merita mentionate cateva muzee: Muzeul Civic Dublin, Galeria Municipala de Arta Moderna, Biblioteca Nationala. Nu trebuie sa ratati nici Castelul Dublin sau Fabrica de Bere Guinness.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 731
FOYNES
Debarcarea se face in portul Foynes. Portul este atractia principala a zonei datorita muzeului de aici, iar in piata Listowel din centrul satului puteti face shopping sau incerca o placinta irlandeza. Orasul cel mai apropiat este Limerick, unde puteti vizita Castelul Regelui John si in regiunea Shannon , punctele de atractie sunt Castelul Bunratty, Parcul Folk, Muzeul de Vanatoare, Muzeul de Aviatie si Stancile Moher.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 3035
GALWAY
De la debarcader pasagerii pot ajunge pe jos pana in centru. Galway este un inceput promitator in prima faza a vizitarii Irlandei de Vest datorita locului placut, atmosferei si oamenilor calzi. Puteti face o plimbare in zona de cumparaturi a Pietei Eyre, iar la sfarsitul zonei pietonale se gaseste Arcada Spaniola, una din putinele ruine ale orasului. Alte locuri recomandate pentru restaurante si cumparaturi sunt: Strada Williams, High Street si Middle Street.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 3178
GLENGARIFF
Navele de croaziera ancoreaza in port, iar pasagerii sunt transportati cu serviciul de tender la tarm. Glengariff este un sat cu o populatie de 800 de locuitori. Este o destinatie turistica cu multe atractii naturale, aflat la capatul Golfului Glengariff. Optati pentru excursii catre Districtul Kerry sau Peninsula Beara. In centrul orasului gasiti o multitudine de magazine, puburi, restaurante sau galerii de arta.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 470
KILLYBEGS DONEGAL
De la debarcader pasagerii pot ajunge pe jos pana in centru. Killybeggs ofera o mare varietate de restaurante cu mancare excelenta, puburi si magazine. Mai sus de port se afla fosta Fabrica de Covoare Donegal, unde erau cusute faimoasele covoare Donegal, in prezent Centrul Maritim Killbegs.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 3354
WATERFORD
Unele nave de croaziera se opresc in Portul Belview, iar altele in Dunmore East, un mic sat cu un port pitoresc, aflat la 30 de minute de marele oras. Waterford nu ofera foarte multe alternative in oras, doar un muzeu, cateva magazine si o cafenea, dar de aici, puteti pleca in excursii spre Districtele Carlow, Tipperary, Waterford, Wexford pe urmele vikingilor si celticilor sau chiar in capitala medievala a Irlandei, Kilkenny.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti