TOTUL DESPRE PORTURILE DIN ISRAEL

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 2817
ASHDOD
Terminalul de croaziera este unul nou si modernizat cu magazine duty free. Portul ofera un serviciu de shuttle gratuit din terminal pana in parcare. Centrul orasului este la o distanta de aproximativ 3 km. Ahdod este un oras frumos, bine conservat si intretinut. Majoritatea pasagerilor opteaza pentru excursii organizate din Ahdod pana in Ierusalim sau in Tel Aviv. In Israel mancarea la restaurante este destul de scumpa, cafenele fiind cele care ofera mancare buna la pret rezonabil.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2830
EILAT
Portul Eilat se afla la capatul nordic al Marii Rosii, iar orasul in sine este cel mai sudic oras al Israelului. Activitatea de baza aici este turismul, fiind o destinatie cautata de foarte multe persoane. Va puteti bucura de Rezervatia Naturala de Corali, tururi cu camile, sporturi acvatice si puteti interactiona cu beduinii. In Eilat nu se aplica TVA-ul ca in restul Israelului, asa ca spor la cumparaturi, aveti la dispozitie mall-ul Mol Yam si Hakenyon Hahadash. Nu ratati o plimbare pe promedata si incercati falafel si shawarma.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2843
HAIFA
Portul din Haifa este pricipalul port din Israel. Terminalul acopera 5500 de mp si are o cafenea, schimb valutar si o statie de autobuz pentru excursiile organizate cu grupul, iar la 2 minute este gara. Desi majoritatea pasagerilor prefera sa viziteze celalalte orase importante, ca Ierusalim, Tel Aviv sau Betleem, si Haifa este un oras cu multe de oferit.
Haifa este casa unui numar mare de evrei, musulmani, crestini arabi, druzi si altii, care traiesc in pace si armonie. O multitudine de plaje si peisaje minunate va incanta privirea, iar Parcul National Carmel si Gradinile Baha’i merita o vizita. Carmelit este singurul funicular din Israel si face legatura dintre centru, Hadar si Carmel.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti