TOTUL DESPRE PORTURILE DIN JAMAICA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
FALMOUTH
Portul Falmouth se afla intr-un golf mare si protejat in forma de copita de cal. Aici exista doua centre principale de activitate: zona de nord a portului unde se afla si micul oras Falmouth si zona de est care este mai turistica si va ofera majoritatea restaurantelor. In functie de dimensiunile navelor, s-ar putea ca ele sa docheze in larg in cazul in care sunt foarte mari. Daca nava are dimensiunile potrivite, pasagerii vor debarca in portul Falmouth. Va puteti plimba pe strazile orasului vechi de 240 de ani sau puteti opta pentru tururi organizate pentru toate cele 60 de atractii de aici si din imprejurimi. Nu trebuie sa ratati: Fortul Balcarres, Biserica anglicana St. Peter, Biserica baptista William Knibb, Laguna Glistening Waters sau o plimbare cu pluta pe raul Martha Brae.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 499
MONTEGO BAY
Doar 4 nave de croaziera pot andoca in portul Montego Bay, situat la 5 km de centrul orasului. Pasagerii vor putea ajunge in centru cu un taxi pentru un tarif de 5 dolari pe calatorie.
Montego Bay este al doilea oras ca marime si importanta in Jamaica, dar este capitala turistica a insulei. Strazile sunt aglomerate, colorate si pline de viata, nu evitati autobuzele, ele sunt foarte sigure si costa de 10 ori mai putin decat taxiurile.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 549
OCHO RIOS
Portul Ocho Rios se afla la o distanta foarte mica de mers pe jos de centrul orasului. Relaxati-va pe plaja sau faceti o plimbare cu calul printe plantatiile de trestie de zahar. Nu evitati autobuzele, ele sunt mult mai ieftine decat taxiurile, dar aveti grija sa nu aveti in posesie valori mari de bani sau bijuterii.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti