croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN MALAEZIA

steagul belgiei
Pasagerii vor debarca in portul Kota Kindbalu, aflat la o distanta de 2 km de centrul orasului. Centrul orasului este destul de mic, il puteti parcurge pe jos. Vizitati Kimbalu Park, intrat in patrimoniul UNESCO, insula Sipadan sau optati pentru excursii organizate cu durata de cateva ore sau o zi.
Portul se afla la o distanta de 25 de km de oras. Pasagerii vor putea lua un taxi pentru 80 de dolari dus intors pana in centru. Kuantan este capitala statului Pahang, cel mai mare stat din peninsula Malaeziana. Este un oras mic, nu prea aveti foarte multe de facut, decat sa va relaxati la plaja.
In apropiere sunt orasele Pancing cu pesterile Gua Carah si Pekan cu Palatul Sultaului si Muzeul de Stat. Alte puncte de atractie sunt: Cascada Sungai Padan, Muzeul Sungai Lembing si plaja Teluk Chempedak.
Pasagerii vor debarca la 6 km de oras. Pentru a ajunge in oras, aveti la dispozitie autobuzele Chin Lian No. 1A, 17 si 19. Kuching este un oras cu o vegetatie foarte bogata si cu localnici foarte prietenosi. Punctele de atractie sunt foarte aproape, puteti ajunge pe jos la majoritatea. Vizitati vechile temple chinezesti, Moscheea Malay si Fortul Margherita.
Pasagerii navelor de croaziera vor debarca la aproximativ 12 km vest de Kuah. Nu exista transport public pe insula, puteti lua un taxi sau inchiria masina, bicicleta sau scuter pana in centru. Daca aveti dinainte organizata o excursie, autobuzele va vor ridica de la debarcader. Explorati insula si decoperiti frumusetile locului. Puncte de atractie: Plaja cu nisip negru, Telaga Tujuh, izvoarele termale sau optati pentru excursii cu vaporul spre Lacul Tasik Dayang Bunting, pesterile Gua Cerita si Gualangsir.
Pasagerii vor fi transportati cu serviciul de tender pe rau pana aproape de centrul orasului.
Malacca este un oras incarcat de istorie, bogat in cladiri vechi si structuri coloniale. Faceti o plimbare si prin centrul vechi, iar pe strada Jonker veti gasiti magzine, restaurante si muzee. Programul este normal, in afara de ziua de Marti cand totul este inchis.
In apropierea orasului este Templul Geok Hu Keng, Gradina Zoologica Melaka Zoo si satul traditional Kampung Morten.
Navele de croaziera andocheaza la Debarcaderul Swettenham pe Insula Penang. Penang este o destinatie turistica pentru plajele sale si are o istoria bogata cu influente coloniale si chineze. Este de asemenea cunoscut si ca fiind “paradisul culinar” al Malaeziei. Centrul Vechi il puteti parcurge pe jos, iar in afara lui, optati pentru taxiuri, la un tarif de aprox. 8 euro pe ora, sau traditionala ricsa.
Pentru cumparaturi aveti la dispozitie trei malluri Gurney Plaza, Prangin Mall si Queensbay cu o multitudine de magazine si restaurante.
Portul Klang se alfla la o distanta de aproximativ o ora cu masina de capitala Malaeziei, Kuala Lumpur. Majoritatea navelor de croaziera folosesc Terminalul Pulau Indah pentru a debarca pasagerii. Din terminal pana in Port Kelang, aveti de parcurs cu taxiul 10 km.
Optati pentru excursii pe Pulau Ketam, insula Crabului, acoperita aproape in intregime de mangrove sau in Kuala Lumpur.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti