croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN MAROC

Stacks Image 470
AGADIR
Terminalul de croaziera se afla in apropierea principalei atractii, o plaja de 8 km foarte curata si frecventata de multi turisti. Centrul orasului se afla la o distanta de 10 minute cu taxiul. Agadir este un oras destinat mai mult pentru relaxare. Bucurati-va de o sesiune de bronz sau faceti o plimbare cu camila. Puteti opta si pentru excursii organizate in Marrakech.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
CASABLANCA
Pasagerii navelor de croaziera vor debarca in portul din Casablanca. In centrul orasului puteti ajunge cu unul din shuttle-urile puse la dispozitie de catre port sau linia de croaziera. Casablanca este cel mai mare oras al Marocului si unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Africii.
Recomandarile turistice de vizitat sunt Piata Centrala, Medina, Moscheea Hassan II, Muzeul Iudaismului Marocan, Palatul Mohamed al V-lea si Biserica Notre Dame des Lourdes. Explorati orasul, incercati mancarea traditionala sau faceti o plimbare cu camila.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
CEUTA
Veti fi fascinati de priveliste la debacarea in port. Munti de-o parte si de alta a orasului, fortarete si privelisti panoramice va ureaza bun venit in exclava spaniola de pe coasta marocana a Africii, Ceuta. Portul are doua terminale de croaziera, Espana si Penitent, in apropiere carora gasiti taxiuri si puncte de informare turistica. Centrul orasului este destul de aproape de port. Plimbati-va in Medina si admirati cladirile albe pline de istorie ale zonei.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
TANGER
Pasagerii vor debarca in portul din Tanger, la o distanta de aproximativ 1 km de centrul orasului. Tanger este un oras cu o istorie foarte bogata si nu este un oras tipic marocan, el reprezinta o fuziune intre marocani, africani si europeni. Vizitati Medina, pastrata si azi in conditii bune si cu strazi mici si bazare la tot pasul; Kasbah, cel mai inalt punct al orasului si Grand Socco. Incercati preparatele culinare locale si beti un ceai marocan cu menta.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti