croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN MICRONEZIA

Stacks Image 470
INSULA CHUUK
Pasagerii vor debarca in portul din Chuuk. Chuuk este o destinatie populara printre pasionatii de scufundari datorita lagunei sale imense. Admirati peisajul din Farul Japonez sau din resortul Blue Lagoon.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
YAP
Portul se afla in capitala statului, Colonia, iar la o distanta foarte mica de mers pe jos, de la doc, veti vedea Muzeul de Istorie Vie. Multi turisti vin aici pentru sporturile de mare, scufundarile printre celebrii pesti diavolii de mare fiind cele mai des practicate. Explorati insula pentru a afla misterele ei sau relaxati-va la plaja.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
YEOSU
Yeosu este unul dintre cele mai pitoresti orase-port din Koreea de Sud, faimos pentru fructele de mare, plaje, flori si porturile cu yachturi, isi continua dezvoltarea catre un resort oceanic international si destinatie turistica. Schitul Hyangiram, asemanator unui templu, este situat in varful unei stanci, iar simbolul lui este broasca testoasa. O destinatie de top in aceasta zona este insula Odongdo, cunoscuta si ca Insula Iubirii, unde potecile din lemn, farul si fantana muzicala creaza un decor ce emana liniste. Calea ferata KTX conecteaza terminalul cu orasul Seoul in aproximativ 3 ore, iar o cursa pana la aeroportul Yeosu dureaza 30 minute.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti