TOTUL DESPRE PORTURILE DIN NICARAGUA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
CORINTO
Pasagerii vor debarca in apropiere de centrul orasului. Multi dintre acestia opteaza pentru excursii organizate in capitala Managua sau Leon. In apropierea portului sunt cateva magazine cu suveniruri.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 499
SAN JUAN DEL SUR
Pasagerii navelor de croaziera vor fi transportati de pe nava ancorata cu barcile tender la tarm. San Juan del Sur este un oras mic cu cateva magazine, piete si plaje frumoase. Faceti o excursie pe Coasta Pacifica a tarii Nicaragua pentru a vedea peisaje impresionante cu munti si paduri de-o parte si mare.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti