TOTUL DESPRE PORTURILE DIN NOUA CALEDONIE

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
INSULA PINILOR
Navele de croaziera vor ancora in apropierea insulei, iar pasagerii vor fi transportati cu serviciul de tender la tarm. Interiorul insulei este acoperit de o magnifica padure de pini care ajung la inaltimi de 60 m. Explorati pesterile insulei (Ouatchia, Wemwanyi, Troisieme) sau relaxati-va pe plaja cu un cocktail alaturi.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
LIFOU
Navele de croaziera vor ancora in apropierea insulei, iar pasagerii vor fi transportati cu serviciul de tender la tarm in apropierea satului Easo. Lifou are cel mai mare atol de corali din arhipelagul Loyalty. Insula inca pastreaza traditia culturii locale Kanak si permite turistilor sa o experimenteze. Privelisti spectaculoase, plaje, paduri si biserici va asteapta sa le admirati.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
MARE
Pasagerii navelor de croaziera vor fi transportati cu serviciul de barci tender pana in orasul Tadine. Mare este cea mai sudica dintre Insulele Loyalty, dar si cea mai inalta. Este imprejmuita de stanci crestate, dar si de golfulete cu nisip fin. Turistii sunt bineveniti, dar trebuie sa respecte triburile locale si obiceiurile acestora.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
NOUMEA
Nava de croaziera va andoca la Quai des Longs Courriers, in centrul orasului. Noumea are o puternica cultura franceza si adesea este supranumita St Tropez al Pacificului. Place des Cocotieres este piata centrala a orasului cu Fontaine Monumentale. Optati pentru un tur sau o excursie organizata pentru a vedea toate atractiile orasului si a explora insula.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2543
OUVEA - ILES LOYANTE
Navele de croaziera vor ancora in apropierea insulei, iar pasagerii vor fi transportati cu serviciul de barci tender la tarm. Explorati insula si relaxati-va pe plajele minunate.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 468
POUM - GOLFUL EMERALD
Navele de croaziera vor ancora in apropierea insulei, iar pasagerii vor fi transportati cu serviciul de barci tender la tarm. Poum se afla la baza uneia dintre cele mai mari lagune din lume si se bucura de peisaje impresionante. Este o destinatie de relaxare, plaje cu nisip fin fiind la tot pasul.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti