TOTUL DESPRE PORTURILE DIN OLANDA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 3283
AMSTERDAM
Terminalul de croaziera din portul din Amsterdam se afla la 10 minute de mers pe jos de Gara Centrala si centrul orasului. Al doilea terminal, in care ancoreaza unele nave de croaziera, Terminalul Ijmuiden Felison, se afla la o distanta destul de mare de oras, puteti lua un taxi pana in Amsterdam, tariful este de aproximativ 60 de euro. Ambele terminale se afla la aproximativ 45 de minute de aeroport.
Amsterdam este o destinatie foarte populara cu un centru istoric bine pastrat. Optati pentru excursii pe canale si vizitati obiectivele turistice (Cartierul Rosu, Muzeul Madam Tussaud’s, Muzeul Van Gogh, Fabrica Heineken, Palatul Regal si multe altele). La tot pasul sunt magazine, restaurante, cafenele si terase.
Stacks Image 3296
ROTTERDAM
Terminalul de croaziera se afla la o distanta destul de mica de orasul Rotterdam. Gara este la 5 minute distanta cu taxiul, iar autobuzul 33 duce direct la aeroportul din Rotterdam. Desi a fost bombardat in al doilea razboi mondial, Rotterdam a fost reconstruit, si, in prezent este un oras modern, foarte mare si o destinatie populara printre turisti.
Atractii ale orasului: Turnul Euromast de 184 m, Muzeul Maritim din Rotterdam, Biserica Grote Kerk si Parcul Het.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti