TOTUL DESPRE PORTURILE DIN PANAMA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
BOCAS DEL TORO
Navele de croaziera vor ancora in larg, iar pasagerii vor fi transportati cu serviciul de barci tender la tarm. Arhipelagul Bocas del Toro este constituit din noua insule, 52 de cheiuri si 200 de insulite mai mici. Bocas del Toro ofera variante multiple in ceea ce priveste acomodarea, viata de noapte si restaurantele. Relaxati-va la plaja si incercati fructele de mare preparate traditional.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 499
COLON CRISTOBAL
Portul dispune de doua terminale de croaziera; primul este Debarcaderul Colon, situat in partea estica a Canalului Panama, iar al doilea, Colon 2000 este mult mai mare, are magazine in regim duty-free, internet cafe, restaurante si cateva buticuri. Cei care au optat pentru excursii organizate, vor lua autobuzul de la iesirea din terminal. Ceilalti vor putea ajunge in oras cu taxiul, tariful fiind de aproximativ 3 dolari. Luati feribotul pentru un tur pe canal sau plimbati-va prin centru.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 549
FUERTE AMADOR
Terminalul de croaziera se afla in portul din Fuerte Amador. In port veti gasi cateva magazine si un restaurant. Portul se afla la aproximativ 32 de km de oras, sunt taxiuri disponibile la iesirea din port care va pot transporta pana in centru, dar puneti-va de acord cu soferul asupra tarifului inainte de inceperea calatoriei. In Fuerte Amador este un mall, unde veti gasi magazine cu haine, bijuterii, cosmetice, gadgeturi si restaurante.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 520
ISLA DE COIBA
Pasagerii vor fi transportati cu serviciul de barci teneder la tarm. Plajele din Isla de Coiba sunt nepopulate, cu nisip fin si o mare cristalina. Privelistea este mirifica, iar speciile marine sunt de o diversitate mare. Vizitati pietele locale pentru a va achizitiona suveniruri si obiecte artizanale facute de mesteri locali.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 8128
SAN BLAS
Navele de croaziera ancoreaza in larg, iar pasagerii sunt transportati cu serviciul de barci tender la tarm. San Blas este o destinatie inca virgina, indienii Kuna traiesc aici si isi pastreaza obiceiurile si traditiile si in prezent.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti