TOTUL DESPRE PORTURILE DIN PERU

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
CALLAO - LIMA
Portul se afla la 14 km vest de orasul Lima, capitala tarii, insa autobuze si taxiuri va stau la dispozitie pentru o plimbare de 30-45 minute in istoricul si cosmopolitanul oras contra costului de aprox. 12 $. In ceea ce priveste varianta taxiurilor, este de preferat sa le alegeti pe cele marcate corespunzator si sa aveti in vedere faptul ca tariful nu este unul fix, ci se negociaza cu soferul inainte de urcarea in masina. Centrul orasului contine impresionante constructii spaniole din perioada coloniala, biserici impozante dar si ruine ale Imperiului Inca. Puteti vizita, de asemenea, vestitele ruine Machu Picchu, Lacul Titicaca sau Jungla Amazoniana.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
MATRANI
Este un important oras-port in regiunea Arequipa, pe coasta de sud a Peruului. Este cunoscut drept Orasul Alb datorita constructiilor sale dintro roca vulcanica de culoare alba. Atractiile principale sunt Biserica Iezuita, a carei fatada este o combinatie a stilurilor baroc si indigen si Manastirea Santa Catalina, unde primele nascute fete din elita locala erau inchise pe viata.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
PISCO
Este un oras de marime medie, situat pe coasta de sud a orasului Lima, dedicat pescuitului si care serveste drept punct de plecare pentru excursiile catre ruinele Machu Picchu, Insulele Ballestas, a desertului de sare din apropiere sau a rezervatiei naturale Paracas. O alta atractie poate fi fabrica de coniac Pisco, unde puteti servi pranzul si gusta din bauturile Pisco.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
SALAVERRY
Este un oras mic, iar ceea ce il caracterizeaza este cultura localnicilor, arta lor de colorare a zidurilor si muzeul aflat in imediata apropiere. Este situat la o distanta de 17 km de orasul Trujillo, al doilea oras ca marime din tara, al carui farmec colonial se regaseste in bisericile vechi, casele cu balcoane si curtile pline de cosuri suspendate cu flori.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti