TOTUL DESPRE PORTURILE DIN INSULELE PITCAIRN

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
BOUNTY BAY
Deoarece nu exista transport disponibil catre insula, singura localitate in zona este Adamstown. Printre atractiile zonei se regasesc muzeul din Adamstown, obiectele lucrate manual de localnici, timbrele si locurile prezentate in cadrul emisiunilor National Geographic. Trebuie stiut ca religia localnicilor nu le permite consumul de alcool astfel ca acesta este interzis.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
DUCIE ATOLL

Deoarece vasele nu au unde acosta, pasagerii vor fi transportati pana la mal. Insula Ducie este o insula foarte rar vizitata si nu are locuitori permanenti.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti