Skip to content
Zona
Tara

Scarborough

Majoritatea vaselor de croaziera care opresc in Tobago, andocheaza in terminalul de croaziere Scarborough, situat in centrul orasului, insa unele ancoreaza in puctul vestic al insulei si transporta pasagerii la Pigeon Point (“punctul pescarusului”), la 13 km de oras, unde sunt plajele pline cu palmieri si cateva resorturi hoteliere. In interiorul terminalului exista magazine duty-free, artizanat, magazine de muzica, tur-operatori si un oficiu turistic, iar imediat in afara cladirii, este un atelier de inghetata si un pub micut. Turismul este concentrat in sudul insulei, in jurul Crown Point, Store Bay, Pigeon Point, si Buccoo Reef, reciful de corali, iar plajele idilice sunt Castara, Bloody Bay si Englishman’s Bay, unde se pot face scufundari. Puteti vizita fortaretele Fort James si Fort King George, care gazduieste si un muzeu si un centru de arta, rezervatia padurii tropicale Main Ridge si cascadele Argyle.
Trinidad & Tobago

Port of Spain

Vasele de croaziera andocheaza in complexul de terminale de croziera al portului Port of Spain, situat la cateva minute de centrul orasului, iar la debarcare pasagerii sunt primiti de localnici care danseaza costumati de carnaval, canta calypso si bat la tobe. In acest terminal veti gasi un oficiu turistic, magazine duty-free, boutique-uri cu haine si magazine cu suveniruri, iar la iesire exista o piata de artizanat si o statie de taxiuri ce ofera si tur in jurul insulelor. Este recomandat sa stabiliti de la inceput tariful cursei si moneda in care veti plati. Orasul este cunoscut datorita festivalurilor colorate si vibrante, printre care carnavalul anual si este un mix intre culturile africana, europeana, indiana si asiatica. In jurul insulei si a orasului veti gasi plaje care au ramas curate, restaurante elegante sau casual si o diversitate de activitati si evenimente care va vor ajuta sa descoperiti cu adevarat zona.
Trinidad & Tobago

Santo Domingo

Navele de croaziera andocheaza la Debarcaderul Sans Souci, ori la Don Diego, langa Zona Coloniala. De la Don Diogo traversati strada si intrati in centrul istoric al orasului. Daca veti debarca la Sans Souci aveti nevoie de un taxi pana in centru. Vizitati Muzeul Artelor Moderne, Catedrala Sfintei Maria, Gradinile Botanice si Farul.
Republica Dominica

Samana Bay

Samana Bay este un paradis natural cu o vegetatie luxurianta, plaje magnifice si apa cristalina. Multi turisti vin aici pentru a vedea balenele cu cocoasa. Puteti opta pentru excursiile organizate pentru a vizita si imprejurimile.
Republica Dominica

La Romana

Pasagerii vor debarca intre orasul La Romana si resortul Casa de Campo. Unele nave de croaziera aranjeaza un serviciu de shuttle care sa transporte pasagerii pana in resort. De asemenea, la iesirea din port sunt taxiuri care va pot transporta pana la resort pentru 13-16 dolari pe sens. Se recomanda sa mergeti mai mult in resorturi si sa nu va aventurati singuri pentru ca majoritatea soferilor de taxi nu sunt licentiati si ati putea avea probleme cu ei. Pentru plaja va puteti achizitiona de la hotelurile din resorturi, pass-uri pe o zi la plajele lor private.
Republica Dominica

Insula Catalina

Navele de croaziera isi vor transporta pasagerii cu serviciul de tender la tarm. Descoperita de Columb, Isla Catalina a ramas nelocuita pana in prezent. Admirati privelistea minunata, explorati insula sau relaxati-va la plaja.
Republica Dominica