ROYAL CARIBBEAN INTL. - CELE MAI SPECTACULOASE VAPOARE ALE LUMII!

Scurta incursiune in istoria liniei Royal Caraibbean

Royal Caribbean International, detinut de Royal Caribbean Cruises Ltd., este un brand de croaziere infiintat in anul 1968 in Norvegia, insa cu sediul la Miami, Florida. Incepand cu prima nava a liniei, Song of Norway, care a debutat in 1970, compania a continuat sa introduca inovatii de varf in domeniul croazierelor, menite sa impresioneze prin grandoare. In mai 2012, cu cele 21 vase in serviciu, compania controla un procent de 17% din piata mondiala a croazierelor. Principiul care a ghidat evolutia liniei a fost proiectarea de nave si crearea de itinerarii care sa ofere o experienta de neegalat oaspetilor care au mai calatorit sau care sunt la primul eveniment de acest fel.

Evolutia liniei Royal Caraibbean pana in zilele noastre

Cu peste 280 de destinatii in orice colt al lumii si o gama impresionanta de excursii la tarm, calatorii acestei linii de croaziera au sansa de a experimenta ceva nou. Royal Caribbean este prima linie care a introdus in materie de divertisment peretele pentru catarari, tiroliana, ringul de box, simulatorul de surf, patinoarul unde se organizeaza si evenimente, showurile castigatoare de Premii Tony sau la tarm – trekking pe ghetarii din Alaska, tubing in pesterile din Belize, ciclism printre podgoriile din Dubrovnik si vizitarea minunilor Chinei, iar inovatiile nu se termina aici. Odata cu lansarea noii clase, Quantum Class in 2014, a fost introdus si un simulator de skydiving, masinute bumper, pista pentru role, o capsula din sticla care se ridica la 300 metri deasupra nivelului apei si va ofera privelisti de 360 grade in jurul navei. In ceea ce priveste latura gastronomica, paleta culinara de pe vapoarele Royal Caribbean este menita sa satisfaca majoritatea pasagerilor, oferindu-le posibilitatea de a alege intre un program de cina intr-un restaurant traditional cu mese cu doua locuri sau un program flexibil intr-un restaurant cu locurile la alegere. Cabinele sunt si ele variate, de la cele standard interne si cu fereastra pana la cabine cu balcon, apartamente Mini-Suite si pana la imensele Royal Suites cu acces la lounge-ul concierge privat. Ca o inovatie marca Royal Caribbean, pe clasele Freedom si Voyager exista cabinele “promenade view” – cu priveliste peste Royal Promenade, unde se desfasoara viata activa a navei, cat si locul unde se petrec paradele organizate in unele seri ale croazierei.
Royal Caribbean detine, de asemenea, doua resorturi private unde se fac opriri in timpul calatoriilor pe itinerariile Caraibe si Bahamas. Acestea sunt Labadee, pe coasta nordica a Haiti si Coco Cay, o insula privata in Insulele Berry din Bahamas. Aceasta diversitate de facilitati, alaturi de itinerariile in jurul lumii, continua sa creeze noi experiente uimitoare pentru cei care aleg sa calatoreasca la bordul navelor Royal Caribbean.

ADVENTURE OF THE SEAS

ALLURE OF THE SEAS

ANTHEM OF THE SEAS

BRILLIANCE OF THE SEAS

ENCHANTMENT OF THE SEAS

EMPRESS OF THE SEAS

EXPLORER OF THE SEAS

FREEDOM OF THE SEAS

WONDER OF THE SEAS

VOYAGER OF THE SEAS

VISION OF THE SEAS

SYMPHONY OF THE SEAS

SPLENDOUR OF THE SEAS

SERENADE OF THE SEAS

RHAPSODY OF THE SEAS

RADIANCE OF THE SEAS

GRANDEUR OF THE SEAS

HARMONY OF THE SEAS

INDEPENDENCE OF THE SEAS

JEWEL OF THE SEAS

LIBERTY OF THE SEAS

MAJESTY OF THE SEAS

MARINER OF THE SEAS

NAVIGATOR OF THE SEAS

OASIS OF THE SEAS

ODYSSEY OF THE SEAS

OVATION OF THE SEAS

QUANTUM OF THE SEAS