croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN SRI LANKA

Stacks Image 470
COLOMBO
Vasele de croaziera andocheaza la cheiul Queen Elizabeth, situat la o distanta de 15 minute de mers cu masina de centrul orasului. Sunt disponibile taxiuri la capatul digului si este indicat sa cadeti de acord cu soferul cu privire la suma chiar inainte de a pleca. Sri Lanka este insula cu una dintre cele mai luxuriante vegetatii, cu pante deluroase si munti acoperiti de arbori de cauciuc, plantatii de cafea, piper, ceai, condimente si plantatii de cocosi. Imediat langa port este zona agitata a bazarului din Colombo, Pettah, unde poti gasi orice ti-ai dorit vreodata, iar putin spre oras sunt Gradinile de scortisoara, care gazduiesc muzeul, galeria de arta, universitatea, cel mai mare parc al orasului si cel mai exclusivist cartier rezidential unde sunt si majoritatea ambasadelor. La 10 km de centrul orasului se afla gradina zoologica Dehiwala si cel mai apropiat resort pe plaja, Mt. Lavinia. Ca mijloace de transport exista variantele unui automobil cu 3 roti (Tri-Shaw sau Tuk-Tuk) asemanator unui taxi insa mult mai eficient din punct de vedere al costului sau puteti inchiria un taxi.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
GALLE
Portul este situat la o distanta ce poate fi parcursa pe jos de oras. Este un vechi port musulman, insa influentele europene sunt clar vizbile in arhitectura coloniala. Atractiile turistice ale orasului includ Muzeul Olandez si Muzeul de arta populara Martin Wickramsinghe, ce detine o colectie impresionanta de masti si trasuri. Puteti face o excursie cu barca in laguna si pe lacul Kogggala pentru a vedea insulele mici, destinatii populare pentru privitul pasarilor, sau puteti vizita una dintre multele rezervatii naturale, parcuri naturale si sanctuare din jurul insulei.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
TRINCOMALEE
Denumit si Trinco, este un oras-port situat pe coasta de est a insulei, construit pe o peninsula. Pe o parte a sa este acest port adanc, al cincilea ca marime din lume, iar pe partea opusa plaje cu nisip alb, marginite de Oceanul Indian. Puteti vizita templul hindus Koneswaram, clopotnita, siturile istorice budiste si cele 7 izvoare cu apa termala din afara orasului, sau puteti inota, face scufundari sau sa stati pur si simplu la soare pe plajele pitoresti din Trincomalee. Pentru excursii mai lungi puteti inchiria de la orice colt risce, trasuri cu doua roti, trase de un barbat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti