TOTUL DESPRE PORTURILE DIN STATELE UNITE ALE AMERICII

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
ASTORIA - OREGON
Navele de croaziera andocheaza in portul East Basin, aflat la 4 km distanta de centru. Un serviciu de autobuze care pleaca la fiecare 15 minute, va va duce pana in centrul orasului. Un abonament de o zi in valoare de $5 va va oferi privilegii nelimitate, printre care si o calatorie cu un troleibuz istoric care merge pe linia de tren de-a lungul raului Columbia. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
BALTIMORE - MARYLAND
Baltimore are un terminal de croaziere dedicat pasagerilor in South Locus Point. Acesta se afla la cateva minute de faimosul Inner Harbor, cu restaurante elegante, magazine unice, muzee cunoscute, divertisment live, puburi locale si taverne. Din port pana in Washington si Annapolis se poate ajunge in mai putin de o ora cu masina. Centrul orasului Baltimore se afla la 5 km distanta de port. Aeroportul din Baltimore se afla la o distanta de 18 km de port si la 17 km de sudul orasului. Tariful unei curse cu taxiul este de aproximativ $27, tarif impus de stat. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
BAR HARBOR - MAINE
Navele ancoreaza in Bar Harbor, iar pasagerii vor fi transportati cu tenderul pana in Town Pier. Centrul de informatii, unde puteti rezerva tururi, achizitiona harti, se afla chiar in port. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
BOSTON - MASSACHUSSETTS
Localizat la 10 minute de Aeroportul International Logan Boston, portul Boston se afla la mai putin de 3 km de cartierele din Boston, incluzand zona istorica Back Bay, NewBury Street si zonele de cumparaturi din Copley Square. Pentru a ajunge in centru puteti lua autobuzul Silver Line SL2 din Black Falcon Avenue pana in South Station, apoi va transferati la Red Line, in directia Alewife si la a doua statie coborati la Park St sau puteti merge pe jos 30 de minute pe Northern Avenue. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2543
CAPE LIBERTY - NEW JERSEY
Deschis din anul 2004, portul este localizat in The Peninsula din Bayonne Harbor. La 15 minute distanta de Newark Liberty International Airport si 11 km de Manhattan, terminalul Cape Liberty este accesibil prin New Jersey Turnpike. In port nu sunt permisi pietoni, de aceea accesul in port se face doar cu masina. Chiar daca este o distanta mica, puteti lua un taxi din port, iar tariful este in jur de $10. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 468
CHARLESTON - SOUTH CAROLINA
Terminalul navelor de croaziera din Port of Charleston este localizat in orasul peninsular pe 196 Concord Street chiar langa Market Street. Aeroportul se afla la doar 20 de minute de terminal. Charleston este un oras care se poate explora cel mai bine la pas. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 530
FORT LAUDERDALE (PORT EVERGLADES) - FLORIDA
Distanta dintre aeroportul Fort Lauderdale si terminalul navelor de croaziera este de 3 km (5 minute). Tariful unei curse cu taxiul pana in Port Everglades este in jur de $12. De asemenea, va puteti rezerva un transfer asigurat de linia de croaziera. Aeroportul Miami International se afla la o distanta de 30 minute de port, fiind o varianta optionala pentru cei care se imbarca din Fort Lauderdale. Portul se afla la 10 minute de oras si 5 minute de plaja. O calatorie cu taxiul pe apa este o varianta potrivita pentru a vedea imprejurimile, pentru cumparaturi sau pentru a gasi cel mai bun restaurant (abonamentul de o zi costa $10). In terminal semnalul WiFi este disponibil gratuit. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2451
GALVESTON - TEXAS
Terminalul Galveston se afla la 113 km de Aeroportul International George Bush (IAH), si la 68 km de Aeroportul Hobby (HOU) . Portu se afla foarte aproape de centrul orasului si de plaje. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2575
HOUSTON (BAYPORT) - TEXAS
Terminalul de pasageri din Portul Houston este localizat in apropierea orasului Pasadena. De asemenea, se afla intre portul industrial, situat la limita canalulul Houston Ship Channel si transformandu-l in cel mai mare din SUA si din lume. In Bayport Cruise Terminal puteti gasi cele mai rafinate restaurante si hoteluri.Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2585
KEY WEST - FLORIDA
Majoritatea navelor vor andoca in Mallory Square sau Truman Annex. Din ambele locuri se poate ajunge foarte usor in centrul orasului. Taxiuri sunt disponibile in oras, insa sunt recomandate doar in cazul in care doriti sa ajungeti in zona plajelor, deoarece majoritatea locurilor care merita vizitate se afla foarte aproape in acest oras compact. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 499
LOS ANGELES - CALIFORNIA
Majoritatea liniilor de croaziera folosesc World Cruise Center din San Pedro, iar navele apartinand de Carnival Corporation folosesc Cruise Terminal din Long Beach. Ambele terminale se afla la o distanta de 30 km de aeroport. Xpress Shuttle si Supershuttle pun la dispozitie transport cu autobuze din toate cele trei aeroporturi. Los Angeles este foarte mare, iar distantele aproape de limita taxiurilor, tocmai de aceea majoritatea pasagerilor prefera sa inchirieze masini. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2649
MIAMI - FLORIDA
Taxiuri sunt disponibile in terminalul din port, iar tariful pentru o cursa de la Miami International Airport si Port of Miami este de aproximativ $24. Piata Bayside Marketplace se afla cel mai aproape de terminal. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
<
Stacks Image 2659
MONTEREY - CALIFORNIA
Navele nu pot ancora in acest port, iar transportul pana la tarm se va face cu tenderul. In centrul orasului Monterey se poate vizita Aquarium, Fisherman Wharf si Cannary. Monterey-Salinas Transit furnizeaza autobuze zilnice pana Monterey County. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2669
NEW ORLEANS - LOUISIANA
Erato St. Cruise Terminal si Julia St. Cruise Terminal din New Orleans sunt doua porturi apropiate. Acest port este posibil sa-si extinda facilitatile pana in zona Bywater. Centrul comercial Riverwalk cu magazine si restaurante, se afla in apropiere, iar French Quarter se afla putin mai departe. Aeroportul se afla la o distanta de 45 de minute, iar tariful pentru un drum cu autobuzul costa APROX. $13 / persoana. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2679
NEW YORK - NEW YORK
Majoritatea navelor andocheaza in Manhattan, in partea de Vest. Terminalul pentru pasageri se afla in West Side Highway (12th Avenue), la cateva blocuri distanta de West 50s si la 15 minute de mers pe jos din Midtown (centru). Taxiurile sunt cea mai buna alegere deoarece distantele sunt accesibile. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2689
NEWPORT - RHODE ISLAND
Navele de dimensiuni mari nu pot andoca in port, asadar transportul pana in centrul orasului se va face cu tender-ul, ce poate fi considerat ca un tur al orasului. Troleibuzele RIPTA parasesc Newport Visitors Center la fiecare 20 de minute si ajung in Cliff Walk si in alte zone rezidentiale, iar tariful este de $5 / zi / persoana. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 2699
NORFOLK - VIRGINIA
Navele ancoreaza in The Half Moone Cruise and Celebration Center, cel mai nou si unic tarm. Aceasta asezare superba, ce masorara peste 7.400 m², se afla aproape de Nauticus si Battleship Wisconsin de pe raul Elizabeth. Situat in centrul orasului Norfolk, acesta ofera privelisti impetuoase datorita canalului navigabil, Half Moone. Aeroportul se afla la o distanta de 20 de minute cu taxiul. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2709
OAK BLUFFS - MARTHA'S VINEYARD
Navele nu port andoca in acest port, astfel incat la mal se va ajunge cu tender-ul. Pentru aprox. $6 / zi puteti calatori cu autobuzele VTA in orice loc de pe insula. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2775
PORT CANAVERAL - FLORIDA
Peste 4.5 milioane de pasageri se imbarca an de an din acest port, devenind astfel unul din cele mai aglomerate porturi din lume. Din aeroportul Orlando se poate ajunge fie cu taxiul (aprox. $100 / sens) sau cu serviciul de shuttle bus Cocoa Beach Shuttle. Atractiile principale din Orlando sunt: parcul de distractii Walt Disney World, Universal Orlando Resort, Gatorland sau Wet’n Wild. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 731
PORTLAND - MAINE
Navele care viziteaza portul Portland, ancoreaza sau andocheaza in The Main State Pier (Portland Ocean Terminal) sau Ocean Gateway Terminal. Acesta din urma se afla la distanta mica de centrul orasului Portland. Old Port si Downtown Arts District sunt zone accesibile pietonal. Un tur organizat al orasului costa aprox. $12 pentru adulti si aprox. $6 pentru copii si dureaza 90 de minute. Tichetele pot fi achizitionate din terminal. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti