TOTUL DESPRE PORTURILE DIN TONGA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
NUKUALOFA
Portul este situat la o distanta de mers pe jos de oras, iar la cativa pasi exista Centrul turistic informational, unde puteti intreba despre tururile zonei. Regatul Tonga este un arhipelag in sudul Oceanului Pacific alcatuit din 169 insule, dintre care 36 locuite si intins pe o distanta de 800 km. Atractiile turistice al zonei includ Palatul Regal, mormintele regale, piata, cateva magazine si o multime de locuri de cazare. Daca doriti sa cautati suveniruri, cooperativa femeilor din centrul orasului, Langafonua, este cea mai buna sursa si cu cele mai bune preturi, iar piata Talamahu este un loc potrivit de vizitat sambata datorita cafenelelor si restaurantelor.
Stacks Image 2497
VAVAU
Vapoarele ancoreaza in larg, iar pasagerii sunt transportati la mal cu feriboturile. Insula este compacta astfel ca turistii pot merge lejer pe jos intre majoritatea atractiilor turistice. Regatul Tonga este un arhipelag in sudul Oceanului Pacific alcatuit din 169 insule, dintre care 36 locuite si intins pe o distanta de 800 km. Vava’u este una dintre cele mai idilice destinatii din Pacificul de Sud pentru cei carora de plac aventurile. Insula nu atrage doar marinari si kayakeri in sezonul de iarna de navigatie, ci si balenele cu cocoasa pentru a da nastere puilor. In nordul insulei este un spatiu de privit situat la 500 metri inaltime pe o stanca inalta veritabila, de unde puteti privi balenele inotand, iar uneori chiar si turistii pot inota cu ele si puteti vizita plaja de surf Keitahi. Plajele estice sunt excelente pentru inot si snorkelling, iar in sud-vest exista multe plantatii de taro, vanilie, kava si avocado. Produsele de artizanat sunt disponibile la Cooperativa Insulelor prietenoase.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti