FLY & CRUISE: ZBORURI CHARTER PENTRU CROAZIERA DUMNEAVOASTRA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Zboruri Charter pentru croaziere cu destinatii exotice

CUM POT AJUNGE FARA STRES LA PORTUL MEU DE IMBARCARE DIN CARAIBE SAU AMERICA DE SUD?

Nu de putine ori clienti dornici sa exploreze regiuni exotice fac o mica pauza atunci cand realizeaza cat de departe este portul de imbarcare in croaziera si ca oricat ar sta pe ganduri, nu prea reusesc sa faca vreo conexiune mentala cu un aeroport cunoscut spre care sa existe legaturi de zbor fara prea multe escale sau la un tarif acceptabil. Tocmai de aceea companii de croaziera precum Costa, dar si MSC pentru anumite destinatii, ofera clientilor posibilitatea de a adauga un zbor charter pachetului de croaziera.

De exemplu, daca ati ales o croaziera in Sudul Caraibelor cu linia Costa si imbarcare din portul Pointe-à-Pitre (Republica Dominicana) atunci o puteti cupla cu zborul charter al liniei de croaziera, care pleaca din Roma (conexiune directa) si care va ofera urmatoarele conditii minunate: bagajele dupa ce ati facut check-in vor fi trimise direct la nava si aduse la cabina dumneavoastra, cand ajungeti in Pointe-à-Pitre veti fi transferati gratuit direct la nava si la intoarcere se aplica bineinteles aceleasi avantaje.

Zboruri charter se ofera pentru anumite croaziere din America de Sud, Asia, Dubai, Marea Rosie si chiar si Nordul Europei. Pentru majoritatea croazierelor zborurile charter, chiar daca sunt disponibile, nu sunt obligatorii, insa exista si itinerarii de croaziera mai ales in Caraibe pentru care pachetul de croaziera se vinde exclusiv in combinatie cu zborul charter.
  • SFATUL MEU:

    Din experienta noastra, mai ales pentru croazierele din Caraibe, varianta de zbor oferita de linia de croaziera are un pret mult mai bun decat cel al oricarui alt zbor de linie si bineinteles avantajul imbatabil al unei conexiuni directe si fara batai de cap. Singurul dezavantaj al acestor zboruri il reprezinta faptul ca datele de calatorie sunt fixe si nu exista posibilitatea de a decala de exemplu returul pentru a mai putea petrece cateva zile in destinatia de croaziera. Daca insa va numarati printre acei pasageri care vor sa stie ca fiecare aspect al calatoriei este aranjat si asigurat, atunci nu exista niciun mod mai facil de a ajunge pe nava.
    Andrada Munthiu Popescu Director de Comunicare & "Croazierista" Impatimita
FAQ: Totul despre croaziere

CEA MAI VASTA SELECTIE DE INFORMATII DESPRE CROAZIERE DIN TARA

Selectati din rubricile de mai jos cea care va intereseaza pentru a citi informatii detaliate, pentru a descoperi noi informatii, sfaturi utile, tarife si multe altele.
Stacks Image 104925
Suntem deschisi pentru dumneavoastra:
De Luni pana Vineri de la 10:00 la 18:30
Co-ordonatele noastre GPS:
Longitudine: 44.440338 / Latitudine: 26.117538